5 gode grunde til at anvende kosttilskud

| |

Kosttilskud findes i et væld af forskellige afskygninger. Vitaminer, mineraler, hjælp til vægttab, midler til muskler og led, proteinpulver, kreatin og mange flere. Her får du 5 gode grunde til, at du skal vælge at anvende kosttilskud i din hverdag.

Du kan booste din muskelopbygning

Hvis du går meget op i styrketræning og derigennem ønsker at øge din muskelopbygning, skal du naturligvis også være opmærksom på det, du putter i munden. Det er nemlig lige så afgørende som selve træningen for at opnå nogle gode resultater. Her er proteiner især vigtigt, og du kan ved at indtage proteinpulver få nok proteiner, uden at du skal spise meget ekstra mad, som jo både skal købes og tilberedes.

Hurtige proteiner – spar tid i hverdagen

Det er vigtigt at få proteinerne umiddelbart efter træningen, så kroppen kan genopbygge musklerne. Her kan du hurtigt få proteiner med proteinpulver. Sådan undgår du at skulle vente på, at du kommer hjem og får tilberedt et måltid med højt proteinindhold. Med pulveret har du let og hurtigt de nødvendige proteiner til rådighed – proteinpulver og andre kosttilskud kan du erhverve dig gennem rabatkode MyProtein.

Brug fx en rabatkode som ”TOBIAS-RBMB” og få 40 % rabat på din første ordre, når du køber for over 399 kr.

Supplement til en i forvejen sund kost – endnu bedre effekt

Uanset om der er tale om proteiner, vitaminer eller lignende, så er det vigtigt, at kosttilskuddene bliver brugt som et supplement. Det giver en bedre effekt, og det er også det, der anbefales af producenterne. Kosttilskuddet skal ikke erstatte, men supplere en varieret kost – således kan du holde hele kroppen sund og rask.

Undgå sukker og usunde produkter i en travl hverdag med energitilskud

Når du har brug for hurtig energi i hverdagen, er det let at ty til usunde produkter såsom slik, søde sager, energidrik eller sodavand, som giver et meget kortvarigt energiboost. Men efterfølgende vil du føle dig mere træt og udmattet end før. Derfor kan du med fordel vælge energitilskud, som gavner kroppen og forsyner den med naturlig energi og holder dig bedre i gang i løbet af dagen. Men husk kun at brug det supplerende. Måltiderne skal du bibeholde.

Kosttilskud kan også være lækre men sunde snacks

Der findes mange opskrifter på sunde snacks med f.eks. proteinpulver, som er hurtige og lette at lave. Det er et super alternativ til usunde snacks, som hverken vil gavne dig eller dig krop. På den måde kan du få lækre og sunde snacks for at undgå de søde sager.

Previous

5 grunde til at købe argan olie

5 grunde til at investere i bedre akustik i din bolig

Next