5 grunde til at få repareret din telefon, hvis den er i stykker

| |

Har du tabt din telefon og smadret skærmen? Eller er batteriet blevet dårligt? Så går du nok og overvejer, hvorvidt du skal vælge reparation eller købe en ny telefon. Læs med herunder, og opdag 5 fordele ved at få repareret din mobiltelefon!

Mange tror, at det bedst kan betale sig at købe en ny telefon, hvis den gamle går i stykker. Det er dog langt fra sandt. Faktisk er der mange fordele ved at få repareret din telefon.

1. Du sparer penge

I langt de fleste tilfælde er der mange penge at spare ved at få repareret din gamle mobil. Ny elektronik er nemlig ikke billigt.

Har du f.eks. ødelagt displayet på din iPhone X? Reparation af displayet koster ofte omkring 2.500 kr., mens en ny iPhone nemt kan koste over 8.000 kr. Her kan du altså spare mange penge. Det gælder også andre mærker, som f.eks. Huawei.

2. Du sparer tid

Det er ofte hurtigere at få din telefon repareret frem for at købe en ny. Hvis du køber en telefon, kan leveringstiden være lang, mens nogle telefoner kan blive repareret samme dag.

Nogle reparationsfirmaer tilbyder desuden lånetelefon, mens din mobil er til reparation. Firmaet Care1 tilbyder f.eks. altid en gratis lånetelefon. Find Care1 butikker her, og få din smartphone repareret hurtigt og professionelt.

3. Du passer på miljøet

Hver dag ankommer tonsvis af brugbar elektronik til lossepladsen. Meget af dette ender i verdenshavene eller naturen, hvor det skader både plante- og dyreliv.

Ved at reparere din gamle telefon er du med til at mindske mængden af elektronisk affald. Det er altså ikke kun din pengepung, der vil takke dig for at vælge reparation, men også naturen.

4. Du kan give telefonen videre

Har du børn? Eller har du en ven eller et familiemedlem, der mangler en mobiltelefon? Så er det også oplagt at få repareret din telefon for at give den videre, hvis du selv gerne vil have en ny.

Du behøver ikke selv beholde telefonen for, at det giver mening at få den repareret. Hvis den ellers virker godt, kan du give den til andre eller måske sælge den videre. Ofte kan du nemlig tjene penge ved at fikse skærmen eller batteriet og sælge den brugt.

5. Du får en bedre brugeroplevelse

Mange taber telefonen og ødelægger skærmen, men vælger at beholde telefonen i lang tid alligevel. Det giver en nedsat brugeroplevelse. Kig i stedet på priserne for reparation. I langt de fleste tilfælde er reparationen nemlig godt givet ud for at få en bedre brugeroplevelse.

Previous

5 grunde til at anskaffe en sovesofa til din bolig

5 grunde til at købe en sovesofa til teenageværelset

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!