5 grunde til at forbedre jeres IT-infrastruktur

| |

Strøm er enormt vigtig for alle firmaer, som bruger computere og andre elektroniske værktøjer i deres hverdag.

Derfor er det også afgørende, at I sikrer en god og stabil levering af strøm. Men hvordan gør man lige det? Det kan I lære meget mere om i denne korte oversigt.

1. Jeres virksomhed er afhængig af at jeres IT fungerer

IT-infrastruktur er et samlet navn for alle de mange enheder, som indgår i jeres IT-system – servere, netværk, software og meget mere. Alle disse ting er afhængige af, at jeres fysiske IT-infrastruktur er i orden.

Fysisk IT-infrastruktur er jeres levering af strøm til computere og servere. Det er utroligt vigtigt, at der er en god og stabil levering – ellers kan jeres arbejde hurtigt blive helt umuligt.

I kan blandt andet sikre jeres levering af strøm med en UPS. Læs mere om hvad det er i denne oversigt eller find det ved at klikke her.

2. Mere sikkerhed giver mere stabilitet

Strøm holder dit firma kørende og uden en sikker levering af strøm, bliver i hurtigt lammede. Det kan f.eks. sætte jeres computere ude af spil, som af afgørende for at drive jeres virksomhed.

Strømsvigt kommer ud af det blå og det kan være svært at forberede sig på dem. Derfor er det vigtigt, at I sikrer en god og stabil levering af strøm – på den måde kan I undgå alt lige fra slukkede computere til ødelagt data.

3. Dæk jer ind med sikker strøm

For at sikre jeres levering af strøm, kan I med fordel investere i en såkaldt UPS. UPS står for Uninterruptible Power Supply, og kan levere en uafbrydelig strømforsyning, selv i tilfælde af strømsvigt.

Hvis el-nettet bliver midlertidigt forstyrret eller går ned på grund af ekstreme vejrforhold, tekniske fejl eller noget tredje, kan en UPS levere strøm indtil problemet er løst.

Det er med andre ord en slags back-up. I kan finde masser af UPS’er i høj kvalitet hos APC – Schneider Electrics.

4. Jeres data bliver bedre beskyttede

Når I undgår uforudsete afbrydelser af den yderst vigtige levering af strøm, kan I bedre sikre jeres data fra at forsvinde eller blive beskadiget.

Dette er naturligvis vigtigt, da data er blevet en vigtig del af virksomheder i disse tider – det er på baggrund af data, at I kan drive jeres virksomhed. Det er også data, som giver jer et godt grundlag at tage beslutninger for fremtiden på.

Derfor er det af afgørende betydning, at I beskytter jeres data. Hav også gerne en løsning, så al data bliver gemt som backup hver dag – måske endda oftere – så I ikke risikere at miste noget, selv hvis der skulle opstå problemer.

5. Arbejdsflowet bliver mere effektivt

Når jeres IT-infrastruktur er optimeret til jeres virksomhed, arbejdsopgaver og jeres arbejdsgange, så vil I formentlig også opleve en effektivisering af jeres arbejdsflow.

Når alle systemer taler sammen uden problemer, så er der mindre tidsspilde, og det er nemmere at opdatere hinanden på tværs af organisationen.

Previous

5 grunde til at tage i sommerhus på Fyn

5 grunde til at du bør gå op i hudplejen til de mindste

Next