5 grunde til at købe en elpejs

| |

Går du og overvejer at investere i en pejs, der kan skabe hygge og varme i hjemmet? Så er en elpejs den oplagte mulighed. Der er masser af fordele ved elpejsen. Se her, hvorfor du bør investere i en elpejs.

En elpejs er praktisk og nem at montere. Den kan tænde op på kort tid, og den skaber et langt sundere indeklima end en almindelig pejs – og så koster den ikke lige så meget. Fordelene ved elpejsen er mange, og herunder følger 5 gode grunde til, at du bør investere i en.

#1: En elpejs kræver ikke skorsten

Noget af det, der gør en elpejs langt mere attraktiv end en almindelig pejs, er, at den ikke kræver skorsten. Du slipper derfor for alt besværet, der følger med en skorsten – og så kan du samtidig få en pejs, selvom der ikke er monteret en skorsten på bygningen.

#2: En elpejs er nem at montere

En elpejs er nem at montere, fordi den kører på elektricitet. Herudover kræver den ingen skorsten, hvorfor du kan få monteret en i alle bygninger, selvom der ikke er plads til en almindelig pejs. Du kan derfor nemt og hurtigt montere en elpejs.

#3: En elpejs kan slukkes nemt og hurtigt

Det er både nemt og hurtigt at slukke for en elpejs, når du ikke længere ønsker, at den skal være tændt. En almindelig pejs kræver i de fleste tilfælde, at du lader ilden dø ud – og det kan godt tage lang tid. Alt det slipper du for med en biopejs.

#4: En elpejs giver et sundt indeklima

En elpejs er sikker, og så bidrager den til et sundt indeklima i din bolig. En elpejs er vanddrevet, og det betyder, at den udelukkende udleder damp. Det kan være med til at øge fugtigheden i hjem, hvilket skaber et bedre og sundere indeklima.

En elpejs kræver udelukkende almindeligt vand og el, og derfor skal du ikke købe brænde, gas eller bioethanol. Vandet kan blot tages fra vandhanen, og det betyder samtidig, at den er langt billigere i drift end en almindelig pejs eller en biopejs.

#5: En elpejs har et højt sikkerhedsniveau

En elpejs er sikker, fordi den er elektrisk og kun bruger vand. Du kan nemt fylde vand på, uden der er fare for uheld, og du kan koble den direkte til en vandkilde.

Derfor kan du også placere pejsen på steder, hvor en almindelig pejs ville udgøre en fare. Samtidig tager elpejsen sig godt ud, og den kan placeres på de fleste steder – eksempelvis på et hotel, i en restaurant eller hjemme i stuen.

Der skal ikke indkøbes særligt brændsel, og du skal derfor ikke spekulere på, om du har købt nok bioethanol, som det eksempelvis er tilfældet med en biopejs.

Previous

5 gode grunde til at finde en kæreste

5 grunde til at købe designertøj til kvinder som gave

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!