5 grunde til at bruge et LMS

| |

Et Learning Management System forkortes til LMS, og det er essentielt, hvis du tilbyder e-learningskurser eller lignende. Her kan du tilrettelægge kurset, så det er klar til eleverne. Herunder følger 5 gode grunde til, at du bør anvende et LMS.

#1: Det er nemt at strukturere forløbet

Først og fremmest er det langt lettere at udarbejde et forløb, som eleven rent faktisk har mulighed for at kunne finde ud af. Du får nemmere ved at strukturere forløbet, så det hele kommer i en naturlig rækkefølge, og det kommer samtidig eleverne til gode.

#2: Du kan skrive direkte til eleverne

Hvis du får behov for det, kan du skrive direkte til eleverne. Det er nemt, hvis der er meget, du skal holde styr på, da du ikke er nødsaget til at finde kontaktinformationerne og kontakte dem manuelt. Læs mere om det her: https://elearningspecialist.com/activate-lms/.

Herudover har eleverne samtidig mulighed for at skrive direkte til dig, så du ikke skal holde styr på alle kontakter udenfor systemet. Det hele er samlet ét sted, hvilket sikrer en nem og let administration af dit kursus.

#3: Eleverne kan starte, hvor de slap

Hvis en elev har brug for at holde en pause, eller kurset blot har en varighed, der rækker længere end koncentrationsevnen, er det praktisk at man kan lukke ned, uden man skal starte forfra.

Med de fleste LMS’er er der mulighed for at tracke elevens adfærd, så de ikke skal svare på de samme spørgsmål flere gange. Det er praktisk, og det er ofte det, der gør, at eleven ender med at gennemføre forløbet.

#4: Det hele foregår automatisk

Det smarteste ved et LMS er, at det hele foregår automatisk – selvfølgelig ikke selve udarbejdelsen af kurset, men når først, du har opsat det, kan det genbruges igen og igen, uden det kræver noget vedligeholdelse fra din side.

Du slipper derfor for at skulle håndtere de forskellige moduler, hver gang der kommer nye elever. Du kan blot give dem adgang til kurset, så de kan gennemføre det på egen hånd. Det gør undervisningen langt nemmere end før i tiden.

#5: Du kan genbruge moduler

Hvis du har flere kurser, hvor de samme moduler skal genbruges, er der mulighed for det. Du skal ikke oprette modulet igen, men du kan blot tilføje det til et nyt kursus, hvorefter du har mulighed for at genbruge det – og det sparer dig for en masse tid.

Previous

5 grunde til at købe designertøj til kvinder som gave

5 grunde til at vælge totalentreprise til dit byggeprojekt i København

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!