5 grunde til at vælge totalentreprise til dit byggeprojekt i København

| |

Der er god grund til at vælge totalentreprise, når du skal have opført eller ombygget en ejendom. På den måde slipper du selv for at skulle agere tovholder på projektet. Du har kun én samarbejdspartner, der sørger for, at byggeriet skrider fremad som aftalt.

Hvis du skal have opført en ny bolig, at renovere din eksisterende bolig eller at få opført en tilbygning, er det en god idé at få én virksomhed til at varetage entreprisen på dit byggeprojekt.

#1: Arbejdet skrider frem som planlagt

Du er sikker på, at arbejdet skrider frem, som du havde planlagt, når du vælger en totalentreprenør. Det betyder, at du udelukkende har én samarbejdspartner, som du løbende skal føre dialog med – og som rapporterer direkte tilbage til dig.

#2: Du overlader ansvaret til en professionel

Uanset, om du skal bruge totalentreprise i København eller i resten af landet, så slipper du for besværet, når du allierer dig med en totalentreprenør. En totalentreprenør sørger for hele byggeprojektet i sin helhed, og du slipper derfor for selv at skulle koordinere med de involverede faggrupper.

#3: Du får en lavere pris på håndværkerydelserne

Samtidig har du den fordel, at du ofte kan få det hele til en lavere pris, fordi du vælger en virksomhed, som typisk har gode aftaler med andre samarbejdspartnere. Det sikrer dig en optimal pris, som ofte er langt billigere, end hvis du hyrede de enkelte håndværkere selv.

#4: Du ender ikke med at gå død i projektet

Selvom det kan være fristende at gå ud og forhandle sig til gode priser hos de enkelte håndværkere på egen hånd, kræver det meget af dig – også selvom du ender med at finde virksomheder, der tilbyder billig arbejdskraft.

Når du vælger at tage dig af det hele selv, er du ikke garanteret, at de involverede parter taler sammen og aftaler indbyrdes. Det er således op til dig at sikre dig, at arbejdet skrider frem som planlagt, og det kan være vanskeligt.

#5: Du kan frit vælge, hvem du vil bruge

Når du skal finde en totalentreprenør, kan du frit vælge, hvem du vil vælge. Det giver dig mulighed for at undersøge virksomhedens tidligere projekter, før du vælger, hvem der skal være totalentreprenør på dit byggeprojekt.

På den måde har du noget at forholde dig til, og det kan være praktisk, da du derfor ikke er nødsaget til at vælge i blinde. De fleste totalentreprenører og byggefirmaer har billeder af tidligere udført arbejde på deres hjemmeside.

Previous

5 grunde til at bruge et LMS

5 gode grunde til at se en psykolog

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!