5 grunde til, at du bør vælge sengetøj af bambus

| |

Bambus har en lang række smarte egenskaber, som især gør det velegnet til sengetøj. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal vælge bambus eller ej, følger her 5 gode grunde, der taler for, at du bør investere i et sæt bambussengetøj.

#1: Bambus isolerer godt

Bambus sengetøj har en lang række gode egenskaber, som gør det velegnet til sengetøj. Det isolerer godt, hvilket er utroligt praktisk, da det holder dig varm om vinteren, men samtidig holder dig kold om sommeren.

#2: Bambus er antibakterielt

Bambus er naturligt antibakterielt, hvilket betyder, at det blandt andet betyder, at der går længere tid, før det skal skiftes. Samtidig er det et langt bedre materiale end eksempelvis bomuld, hvis du har allergier eller eksem.

Det er desuden god til at absorbere fugt, hvilket er praktisk, hvis du har tendens til at svede meget, når du sover. Bambusmaterialet leder fugten væk fra din krop, da det absorberer det – men det bliver ikke vådt, da det ligeledes er godt til at lede fugten væk.

#3: Bambus er blødt

Bambus er blødt og holder formen i længere tid end eksempelvis bomuld. Det betyder, at du kan beholde dit sengetøj i længere tid, hvis du vælger bambus som materiale frem for bomuld. Samtidig er det langt mere behageligt at sove med, da det er utroligt blødt.

#4: Bambus holder formen

Bambus holder formen, og det bliver ikke stift på samme måde som bomuld. Du kan derfor regne med, at din bambussengetøj kan holde i længere tid end bomuld. Herudover falmer det ikke lige så let, hvilket er en fordel, hvis du gerne vil have, at dit soveværelse ser pænt, nydeligt og rent ud.

#5: Bambus er mere miljøvenligt

Bambus vokser utroligt hurtigt, og nogle bambussorter kan vokse helt op til én meter om dagen. Samtidig kræver det ikke ret meget, da bambus som nævnt er antibakterielt og dermed også resistent over for en lang række sygdomme.

Det betyder blandt andet, at bambus ikke kræver sprøjtegift eller pesticider for at kunne gro. Der anvendes heller ikke andet end regnvand til at få bambus til at gro, hvorfor det er en langt mindre ressourcekrævende plante end eksempelvis bomuld.

Previous

5 grunde til at bryde med din ludomani

5 grunde til at vælge et BB-ophold

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!