5 grunde til at bryde med din ludomani

| |

Annonce

Er du udfordret af en afhængighed af pengespil? Så kender du sikkert alt til, hvor hæmmende trangen til at spille kan være i din dagligdag. Lad os derfor også prøve at fremhæve 5 af de gode grund til, at du skal tage skridtet og bryde med din ludomani. 

1. Få en hverdag tilbage hvor afhængigheden ikke dominerer

Det der er med ludomani og afhængigheder generelt er, at de kan blive en hæmsko for den måde, du kan føre din dagligdag på. Derfor oplever de fleste ludomaner også, hvordan deres afhængighed får konsekvenser for deres sociale liv, for familielivet og ikke mindst evnen til at fastholde et job eller en uddannelse. Til dit held så er det muligt at bryde med din ludomani gennem ludomani behandling, så du kan få en hverdag tilbage, hvor spilleafhængigheden ikke dominerer. 

2. Du kan få gratis ludomani behandling 

En anden god grund til at bryde med din ludomani er, at du kan få gratis ludomani behandling. For mange kan det have meget at sige for, at der opsøges hjælp, da det ellers kan være dyrt at gå ved en psykolog. 

I disse behandlingsforløb har du ofte mulighed for både at møde fysisk op i en klinik, eller du kan vælge at få online videobehandling. Valget er helt op til dig, og uanset hvad du går med, så kan du forvente, at du kommer i de bedst mulige hænder. 

3. Alle kan få hjælp gennem behandling 

En tredje god grund til at bryde med din ludomani er, at uanset hvem du er, så kan du få hjælp gennem behandling. Det er naturligvis også en mulighed, hvad end du har været spilleafhængig i lang tid eller kort tid. Du skal derfor endelig ikke holde dig tilbage med at søge hjælp, når du vil ud af din afhængighed.

4. Du kan vælge mellem forskellige behandlingsforløb

En fjerde grund til at bryde med din ludomani er, at der findes forskellige behandlingsforløb, du kan plotte dig på. Du har både mulighed for at mødes fysisk med en psykolog. Du har muligheden for at vælge online videoforløb, og så kan du vælge online e-læringsforløb. Skulle du foretrække en behandlingsform frem for en anden, så vælger du naturligvis bare den. 

5. Få sat en stopper for din gæld

Når du tager en beslutning om at bryde med din ludomani, så har du samtidig mulighed for at få sat en stopper for den spillegæld, du måske har opbygget. Langt de fleste ludomaner når at opbygge en spillegæld, hvilket kan hænge som en sort sky over dem. Heldigvis kan du ofte blive henvist til en gældsrådgiver, når du starter i ludomani behandling. 

Previous

5 gode grunde til at se en psykolog

5 grunde til, at du bør vælge sengetøj af bambus

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!