5 grunde til at prøve tantrasex

| | ,

Har du aldrig prøvet tantrasex, så er du gået glip af noget – eller du har i hvert fald noget til gode. I sin oprindelige form er målet med tantrasex ikke at få orgasme. I hvert fald ikke for manden. For det anses for at være spild af seksuel energi og forhindrer kvinden i at få masser af orgasmer – og hun må nemlig godt.

Lyder det kedeligt – for manden altså – synes du? Der findes nok ikke én eneste mand, der ikke ønsker at kunne give sin kvinde stribevis af orgasmer. Det beviser nemlig, at han er en rigtig tyr. Og i øvrigt så er det jo ikke værre, end at han bagefter kan tage sagen i egen hånd og få udløsning, hvis han har behov for det.

Men hvorfor dyrke tantrasex? Tænker du måske alligevel. Det får du fem gode grunde til herunder.

1. Bedre sexliv

Når I dyrker tantrasex, fokuserer I på hinanden og skaber både en fysisk og åndelig intensitet. Over tid vil det gavne jeres begges sexliv. I vil lære hinandens følsomme punkter bedre at kende, og I finder ud af, hvad jeres partner tænder ekstra meget på.

2. Bedre parforhold

Fordi I fokuserer på intimitet og samhørighed frem for på selve sexakten, vil jeres parforhold styrkes, og I vil få det bedre sammen. Ikke kun i sengen, men også i hverdagen, hvor I vil blive som nyforelskede igen. Og så vil I ikke kunne holder jer fra hinanden. Cirklen er skabt.

3. Reducerer stress

Tantrasex kan være med til reducere stress. Fordi I lever i nuet, når I dyrker tantrasex, slapper I også af fra hverdagen stress og jag, problemer på arbejdet, og alle de ting, I ikke nåede i løbet af dagen. I starten kan det være svært, men øvelse gør mester – og hvem gider ikke øve sex?!

4. Mindsker risikoen for gener for hende

De mange orgasmer, som tantrasex kan give kvinden, er med til at give hende en spændstigere bækkenbundsmuskulatur. Det mindsker risikoen for lidelser, som tørre slimhinder i skeden, smerter ved sex og inkontinens, senere.

5. Mindsker risikoen for gener for ham

Den megen selvkontrol det kræver af manden – i hver fald i starten – er med til at minimere risikoen for for tidlig sædafgang – også kaldet præmatur ejakulation – problemer med impotens og inkontinens senere.

Der er altså rigtig mange grunde til at komme i gang med tantrasex – det er ikke kun fornøjelsens skyld …

Previous

5 grunde til at få tonede ruder i din bil

5 grunde til at købe argan olie

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!