5 grunde til at få tonede ruder i din bil

| |

Tonede ruder er en fantastisk god ide til din bil, især hvis du har små børn der sidder på bagsædet. Hvis du ikke allerede ved, hvad tonede ruder er, kan du her læse, hvad det er og hvad de gør. Og så kan du også læse 5 grunde til at du skal få tonede ruder, til lige præcis din bil.

Hvad er tonede ruder?

Før du får en masse grunde til hvorfor du skal have de her rude, skal du jo først vide, hvad de rent faktisk er og gør. Når vi siger ruder, snakker vi altså om ruder på bilen, ikke huset eller noget som helst andet. Det at tone dine ruder, betyder altså de får et film på. Ofte kaldes det solfilm. Solfilm gør altså at solen ikke skinner direkte ind i bilen, men den fungerer sådan at den laver en skygge. Her kan du læse en masse om tonede ruder.

Det eksklusive look

Tonede ruder giver et helt vildt flot look til bilen. Vinduerne bliver mørkere, nærmest sort, og det kan se rigtig professionelt ud, og kan faktisk være med til at din bil ser ekstra godt ud. Det bliver altså bare et mere eksklusivt syn, når bilen får sådan nogle film på ruderne, også fordi man ved at det ikke bare er flot, men også noget som er brugbart og smart.

De mørke ruder

Udover at de her mørke ruder er flotte, hjælper de altså også med en bestemt ting. Man kan jo trods alt ikke se igennem ruden udefra, men inde fra kan man godt, også om aftenen. Det betyder, at hvis din bil er parkeret på en parkeringsplads, skal du ikke være nervøs på samme måde, hvis du efterlader dyrebare ting, som tyve normalt ville kunne se, med normale ruder.

Sænket temperatur i sommertiden

Det bliver hurtigt rigtig varmt i bilen, og det kan endda føles brændende, når solen lige skinner ind ad ruden, og ligger sig på dine ben. Solen bliver ved med at skinne på dit ben, og det begynder at føles lidt for varmt. Det er her solfilm kommer ind, da de sørger for det ikke sker.

Vælg selv

Du kan selv vælge, hvor mørke du vil have ruderne. Det er altså op til dig, hvordan din bil lige kommer til at se ud efter behandlingen. Der er rimelig forskellige slags mørke og lyse solfilm, og det at man selv kan være med til at vælge, har altid en stor betydning.

Hurtig behandling

En behandling af tonede ruder, tager ikke længe. Det er selvfølgelig heller ikke den største opgave, men det at det er en hurtig behandling, betyder at du ikke behøver at undvære din bil i mere end ca. 2 timer. Så kan man lige nå at lave et eller andet, mens man venter.

Previous

5 gode grunde til at få en fliserens

5 grunde til at prøve tantrasex

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!