5 gode grunde til at få en fliserens

| | ,

Som boligejer eller lejer har man ofte prøvet at døje med flisepest på udearealerne i ens hjem. Det fugtige vejr her i landet får algerne til at stortrives, og det kan mærkes på fliserne på terrassen eller i indkørslen. Flisepest er knap så pænt, og så kan det gøre skade på de kostelige fliser.

Her får du 5 gode grunde til hvorfor du ikke bør spare en professionel fliserens væk.

1. Den åbenlyse; udseendet

Først og fremmest er det ingen hemmelig at de grønlige, gullige og grå plamager på terrassen er knap så pæne at kigge på.

Misfarvninger på fliserne giver et indtryk af misvedligehold, og det bliver hurtigt rodet at se på, selv f.eks. indkørslen er helt rydelig.

Ved at investere i professionel fliserens kan man få et pænt og ordentlig udseende på alle sine fliser, som kan holdemange år ud i fremtiden.

2. Den besparende; undgå skader

Selvom fliserens som er udført af professionelle fagfolk, selvfølgelig skal koste noget, så bør man se det som en investering fremfor en udgift.

Er fliserne groet til med alger og flisepest, så højner det risikoen for frostsprængninger i fliserne. Det betyder at alger og flisepest generelt forkorter flisernes levetid, og en fliserens kan derimod have den modsatte effekt.

3. Den farlige; det må ikke være glat

De velkendte alger, flisepest og mos vokser ofte på de flader som vi går på. Men deres glatte konsistens kan betyde at det faktisk bliver farligt at færdes på arealer, hvor der er megen fremkost af alger og flisepest.

Er der f.eks. megen vækst på terrassen, så kan det medføre fald og skader på en fugtig eller regnfuld dag. Flisepesten kan også tage fat ved trapper til din hoveddør eller lignende, hvilket gør det ekstra farligt på grund af højden på et eventuelt fald.

4. Den misundelsesværdige; præsentabel terrasse

Udover at fliserens kan betyde at du selv bliver mere tilfreds med at opholde dig på terrassen eller i indkørslen, så kan en flot og præsentabel terrasse uden flisepest og alger også give misundelige blikke fra naboen eller besøgende gæster.

Fliserens er noget mange mennesker sparer væk, men det giver en unik finish til terrassen, som man sjældent kan opnå uden.

5. Den salgsdygtige; det højner værdien

Går man med tanker om at sælge sin bolig, så er det ikke blot de indendørs områder der hare n betydning for værdien og interessen fra potentielle købere.

Mødes en potentiel køber af synet af en flisepest-befængt indkørsel ved en fremvisning, så giver det et dårligt førstehåndsindtryk, som kan have betydning for om personen reelt køber huset eller ej.

Selvfølgelig er det ikke nødvendigvis terrassen eller indkørslen som boligen udelukkende bedømmes ud fra, men skal man sælge sin bolig, så skal man give et godt samlet indtryk, og ikke forsømme de udendørs arealer. Er terrassen pæn og nydelig, så vil det måske give en potentiel køber et indtryk af at alle detaljer er på plads, og at der i fremtiden ikke vil dukke ukendte fejl og mangler op i boligen.

Previous

5 gode grunde til at gå regelmæssigt til tandlæge

5 grunde til at få tonede ruder i din bil

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!