5 gode grunde til at gå regelmæssigt til tandlæge

| |

Der kan ikke være nogen tvivl om, at det er bedst for dine tænder, hvis du tager til tandlæge jævnligt. Men er der pres på budgettet, eller lider du af tandlægeskræk, så kan det godt være, at det ikke er tandlægen, du har mest lyst til at bruge tid og penge på.

Er du blevet indkaldt til behandling, og overvejer du at blive væk? Så læs vores fem gode grunde til at tage til tandlæge nedenfor, og du vil med sikkerhed genoverveje din beslutning.

Ønsker du hurtigt at finde en tandlæge i nærheden af dig? Så benyt siden her.

Sunde tænder og et flot smil

Du får aldrig en anden chance for at gøre et godt første indtryk. Sunde og velplejede tænder er udtryk for en sund livsstil, og de sender et positivt signal til dine omgivelser. Det er noget, der altid vil komme dig til gode – uanset om du skal på date eller til jobsamtale.

Du tackler eventuelle problemer i opløbet

Et lille hul, en begyndende tandbyld eller en let tandskade – ens for dem alle er, at de hurtigt udvikler sig til et større problem, hvis de ikke behandles i tide. Ved at tage til tandlæge med det samme, standser du problemet i opløbet.

Det kan ikke betale sig at blive væk

Selvom det kan være fristende at springe over og skære ned på både udgifterne og eventuelt tandlægeskræk, så er det altså en rigtig dårlig ide i det lange løb. Det er lidt ligesom at tisse i bukserne, når man fryser – det varmer kun i øjeblikket. På den lange bane stiger nemlig både tiden og regningen, når du udebliver fra tandlægen frem for at fikse eventuelle skader og huller, inden de udvikler sig til noget større. Det kan kort sagt ikke betale sig at blive væk.

Det er (måske) ikke så dyrt som du tror

En af de væsentligste forskelle på at gå til læge og til tandlæge er, at du hos tandlægen i udgangspunktet selv skal betale for dit besøg – næsten da. Noget som mange mennesker imidlertid ikke ved er, at man hos fx Sygesikringen Danmark kan få tilskud til tandlæge. Dine muligheder for at få tilskud varierer ift., hvilken gruppe du er i, men også i forhold til, hvor gammel du er. Så husk at tjekke din forsikring, inden du går i panik over regningen.

Du behøver ikke at betale hele beløbet på én gang

Er der pres på månedens budget, og overvejer du, om du skal undlade at gå til tandlæge? Så husk, at du hos de fleste tandlæger kan få en fordelagtig afdragsordning, så du slipper for at skulle betale hele beløbet på én gang. Godt nok vil der normalt løbe en smule renter på beløbet, når du vælger denne model, men det kan langt bedre betale sig end at lade være.

Previous

5 grunde til at spise mindre kød

5 gode grunde til at få en fliserens

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!