5 grunde til at sælge via Fulfillment by Amazon

| |

Hvorfor vælge at sælge gennem Amazon ved at gøre brug af Fulfillment by Amazon – eller FBA, hvis vi forkorter det? Umiddelbart kunne det lyde oplagt bare at sætte din egen webshop op på firmaets egen hjemmeside og bruge dit eget lager til dine produkter. Så arbejder du jo uden mellemmand – eller: Under alle omstændigheder bliver det formentlig ikke dig, der transporterer ud til kunderne.

Gør dine produkter synlige på Amazons markedsplads

Faktisk har du en håndfuld gode grunde til at gøre brug af Amazon FBA. Bl.a. kan du gøre dine varer mere synlige ved at gøre brug af FBA, end du kan ved at sælge dem fra din egen webshop – hvis du da ikke er fantastisk til søgemaskineoptimering og kan øge brandkendskabet ved at nå folk via deres søgeresultater. Gør du brug af Amazon FBA, bliver dine produkter til at finde på en kæmpe webshop.

Slip for at have varer på lager selv

Som noget andet er Amazon FBA en god løsning, når du vil skalere virksomheden, uden du skal til at finde større lokaler til lager. For vælger du Fulfillment by Amazon, så bliver det Amazon, der står med teten at finde plads til dine produkter. Derved kan du skalere uden at skulle flytte i noget større.

Lad Amazon pakke og forsende dine varer

Når dine produkter nu står i Amazons lokaler, så er det også dem, der sørger for at sende varerne ud til kunderne, når ordrer modtages. Skulle kunder ønske at returnere deres varer, bliver det også Amazon, der tager dialogen med kunderne og sørger for, at varer vender tilbage til Amazons lager.

Få troværdighed som sælger

Nu er nettet fyldt med lyssky webshops, der sætter produkter til salg, de ikke har, eller som ikke sender kunderne det, de har købt. Gør du brug af FBA, så kan folk se, at dine varer befinder sig i et Amazon-varehus. Dette får dig til at fremstå som en mere troværdig sælger og betrygger kunderne.

Amazon FBA er forholdsvist nemt at bruge

En femte og sidste grund til at vælge FBA er, at det er forholdsvist nemt at komme i gang. Eller: Det kræver muligvis lidt hjælp at få din sælgerkonto oprettet i Amazons Seller Central. Og løbende kan der være behov for hjælp til at få det meste ud af Amazon-marketing, men du bliver hurtigt kørende.

Vil du prøve FBA? Kontakt et marketingbureau med Amazon-kendskab.

Previous

5 grunde til at købe en varmepumpe

5 grunde til at tage 10. klasse med

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!