5 grunde til at vælge webshops der går op i at sende pakker på en miljørigtig måde

| |

Hvis du ønsker at gøre noget godt for din webshop og for miljøet, kan du med fordel begynde at sende dine pakker på en mere miljøvenlig måde. Er du ikke overbevist? Her får du 5 grunde til, at du bør gå op i at sende pakker på en miljøvenlig måde.

Nr. 1: Det skåner miljøet

Den første og mest indlysende grund til, at du bør sende pakker på en miljøvenlig måde, er, at du skåner miljøet. Vi allesammen skal bidrage, hvor vi kan, og med de midler vi har til rådighed.

Når du driver en webshop, er det et forholdsvist nemt tiltag at begynde at pakke sine ordrer på en miljøvenlig måde. Det eneste, du skal gøre, er at investere i miljøvenlig emballage og finde et fragtfirma, der tilbyder miljøvenlig fragt.

Nr. 2: Det kan bruges i markedsføringen

Forbrugerne elsker miljøvenlige produkter og tiltag, hvorfor du nemt kan bruge dét faktum, at din webshop går op i at sende pakker på en miljøvenlig måde, som et salgsargument i din markedsføring.

Det betyder ikke noget, hvilken form for webshop du driver, da det gælder for stort set alle brancher. Der er naturligvis nogle brancher, hvor det er mere indlysende, at fragten skal være miljøvenlig, men ikke desto mindre er det ligegyldigt, om du sælger sko eller skønhedsprodukter.

Nr. 3: Du kan få links i bytte

Hvis du sender dine pakker på en miljøvenlig måde, er der flere former for mærkeordninger, du kan gøre brug af. Det gælder eksempelvis Miljoevenlig-pakning.dk, som er en mærkeordning, hvor du sætter et stykke grafik på din webshop, hvorefter du får et link retur.

Det kræver naturligvis, at du rent faktisk går op i at sende pakker på en miljøvenlig måde, hvis du skal gøre brug af mærkeordningen. Når du får et link fra Miljoevenlig-pakning.dk, bliver der overført linkværdi til din webshop, hvorfor den får bedre forudsætninger for at rangere højt i Google.

Nr. 4: Det koster stort set det samme

Miljøvenlig emballage er ikke særligt meget dyrere end almindelig emballage, hvorfor du lige så godt kan købe det frem for et produkt, der ikke er miljøvenligt. Samtidig vil du ofte opleve, at det er i bedre kvalitet, hvorfor du i mange tilfælde vil opleve færre klager.

Nr. 5: Du kan have god samvittighed

En åbenlys grund til, at du bør gå op i miljøet, når du skal sende ordrer fra din webshop, er, at du kan have god samvittighed i hverdagen. Når du gør noget godt for miljøet, kan du med god samvittighed drive din webshop.

Det kræver naturligvis en smule kræfter at implementere de miljøvenlige løsninger i din webshop, men når først det er gjort, kører det stort set automatisk – så hvorfor ikke bare komme i gang? Det skader ikke dig noget, men gør derimod en masse godt for planeten og de dyr og mennesker, der bor her.

Previous

5 grunde til at få et nyt køkken

5 grunde til at begynde at bruge bideskinne

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!