5 grunde til at begynde at bruge bideskinne

| |

Du tænker måske på en bideskinne som noget pinligt og barnligt. Det er noget, man ikke har lyst til at bruge. Men faktisk kan der for mange være flere fordele ved at sove med en bideskinne. Læs mere her.

Her får du 5 grunde til, at bideskinner er gode.

1. Du vågner ikke med hovedpine

Når du sover med en bideskinne, så kan du ikke ligge og skære tænder i søvne. Hvis du skærer tænder, kan du vågne med hovedpine. Spændingerne i løbet af natten kan give dig ondt i hovedet om morgenen. Det er ubehageligt og påvirker dit generelle velbefindende. Men sover du med en bideskinne, er det problem løst.

2. En bideskinne beskytter dine tænder

Skærer du tænder i søvne, vågner du ikke kun med hovedpine. Du ødelægger også dine tænder. Det kan resultere i ubehagelige og dyre besøg hos tandlægen.

Sover du med en bideskinne, forhindrer den dig i at skære tænderne mod hinanden. Du kommer ikke til at slide på dit tandsæt, men passer på dine tænder.

3. Det er helt normalt

Holder du dig tilbage fra at begynde at bruge bideskinne, så skal du vide, at det er helt normalt at skære tænder i søvne. Det er noget, som langt de fleste gør i perioder. Og så kan man have gavn af en bideskinne.

Du skal altså ikke lade være, fordi du ikke lige kender nogen anden, der sover med bideskinne. Du kender sikkert nogle stykker, der skærer tænder i søvne. Nogle af dem bruger måske også bideskinne, men snakker bare ikke om det.

4. Du slipper for spændinger i kæben

Vågner du med en helt spændt og øm kæbe, så skærer du nok tænder om natten. Når kæben arbejder natten lang på at gnide tænderne mod hinanden, bliver den øm. Den kan også have svært ved at slippe spændingen igen. Det kan være ubehageligt, og ømheden kan give dig problemer med at spise, og den kan give dig hovedpine. En bideskinne kan hjælpe på det problem.

5. Du bliver veludhvilet

Skærer du tænder om natten, kan du vågne træt og uoplagt. Du får ikke sovet godt nok på grund af din tænderskæren. Sover du med en bideskinne, vil du opleve, at du får sovet bedre igennem. Bideskinnen afhjælper problemet og lader dig sove.

Med en bideskinne kan du altså slippe for træthed og smerter, og dine dage kan blive bedre, fordi dine nætter bliver bedre.

Previous

5 grunde til at vælge webshops der går op i at sende pakker på en miljørigtig måde

5 gode grunde til at levere en top kundeoplevelse

Next
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!